Ο βωμός του εαυτού μας.

«Στο βωμό μιας εορτής εκπορνεύουμε τις απραγματοποίητες ζωές σας. Δημιουργούμε ήχους με τις φωνές μας, φτιάχνουμε αριθμούς με τους ανεξίτηλούς μας και κουρδίζουμε τα κενά των γραναζιών σας. Δημιουργούμε στιγμές για να θυμάστε και σας σφίγγουμε το χέρι με μια αόρατη ευχή για συντροφιά. Συνωμοτούμε και ταξιδεύουμε αντάμα στο παράλληλο, το επιθυμητό, το κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση των ονείρων σας. Σας έχουμε ανάγκη.»

«Στο βωμό μιας εορτής σας παραδίδουμε τις ηδονές μας με το αντίτιμο που όρισε ο ανεξίτηλός σας. Θέλουμε να μας μιλάτε για να μην συλλογιζόμαστε, να μας αγαπάτε για να ικανοποιείται το απραγματοποίητό μας. Σας εμπιστευόμαστε τις στιγμές που παρελαύνουν στρατευμένες και νοθεύουν ζεστασιά τα σώματά μας. Αγοράζουμε χρώματα για να αναπνεύσουμε και λέμε τραγούδια για να μην μιλάμε στον παράλληλο εαυτό του ταξιδιού μας. Μας κάνετε επιθυμητούς καθώς βουλιάζουμε στον πάτο του ρεαλισμού μας. Η ανάγκη μάς έχει.»

7 thoughts on “Ο βωμός του εαυτού μας.

  1. Δεν είναι πάντα “έτσι” Μαβιέ μου, γιατί νομίζω πως είναι στο χέρι μας, ν’ αντισταθούμε στο πρόσκαιρο και ν’ αναζητήσουμε το Αληθινό, έτσι από εντιμότητα απέναντι στον εαυτό μας… και επί τέλους να πάψουμε ν’ αυτομαστιγωνόμαστε ειδικά όταν το μέσα μας είναι τόσο όμορφο και πλούσιο! 😛
    ΑΦιλιά πολλά πολλά καλέ μου φίλε, εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει φως, γαλήνη και Αγάπη στις καρδιές μας! ❤

  2. Υπέροχο μα συμφωνώ με την Άιναφετς! Έτσι είναι μέχρι ν΄αποφασίσουμε εμείς να μην είναι έτσι! Καλή Χρονιά Κουφετάριε!

Leave a comment